Okulumuz Müzik Kulübü, Değerler Kulübü ve Yeşilay Kulübündeki  görevli öğretmenler ortaklaşa olarak

Okulumuz Müzik Kulübü, Değerler Kulübü ve Yeşilay Kulübündeki görevli öğretmenler ortaklaşa olarak "Sigara ve Alkolün Zararları" adlı seminer düzenlemiştir.

18.12.2023 77

Okulumuz Müzik Kulübü, Değerler Kulübü ve Yeşilay Kulübündeki  görevli öğretmenler ortaklaşa olarak "Sigara ve Alkolün Zararları" adlı seminer düzenlemiştir. Okul kulüpleri Toplum Hizmeti çalışmaları kapsamında  yapılan seminerde sigara ve alkolün zaralarından bahsedilmiştir. Yapılacak  olan resim yarışması hakkında bilgi verilmiştir. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşkkür ederiz.

18-12-202318-12-202318-12-202318-12-2023